• Frevis techniek

Belangrijke mededeling Frevis Techniek wordt onderdeel van Bonsink Aquaservice en Vessol

Frevis Techniek wordt per direct onderdeel van Bonsink Aquaservice en Bonsink Vessol. Frevis-eigenaar Frederik Visser gaat als meewerkend voorman aan de slag voor beide bedrijven. In zijn nieuwe rol blijft Frederik beschikbaar voor montage, technische ondersteuning, storingen en inbouw op het gebied van plezier- (Aquaservice) en beroepsvaart (Vessol).

Voordelen voor u als klant

De carrièremove van Frederik levert Frevis-klanten volgens hem veel voordeel op. “Voor hen blijf ik beschikbaar voor montage, technische ondersteuning, storingen en inbouw. Zowel in de werkplaats als op locatie. Onder de vlag van Aquaservice ga ik die werkzaamheden uitvoeren voor de pleziervaart en namens Vessol voor de beroepsvaart. Daarbij kan ik nu ook een beroep doen op de expertise van diverse collega’s om mijn klanten van dienst te zijn. Bovendien kunnen mijn klanten nu profiteren van het grote assortiment aan watersportartikelen en scheepsbenodigdheden dat Aquaservice en Vessol bieden.”

Meerwaarde voor Aquaservice en Vessol

De Aquaservice- en Vessol-eigenaren Willem en Willem-Jan Bonsink zijn maar wat blij dat Frederik hun team komt versterken. “Met Frederik halen we twintig jaar ervaring huis”, stelt Willem. “Dat maakt hem een enorme aanwinst voor ons. Zowel coördinerend als uitvoerend. Want om onze kwaliteit verder te optimaliseren en de processen te stroomlijnen gaat Frederik voor Aquaservice en Vessol de werkplaats aansturen en de planning van de monteurs voeren. Maar daarnaast blijf hij ook zelf actief in de technische buitendienst.” Willem-Jan is ervan overtuigd dat Frederik zijn meerwaarde direct al kan tonen. “Hij kent onze toeleveranciers en weet als geen ander hoe hij met onze producten een technische oplossing kan bieden. Dat blijft hij in dienst van Aquaservice en Vessol ook graag voor zijn huidige klanten doen.”

Bedankt voor het vertrouwen

Een taak die Frederik maar wat graag op zich neemt. “Ik heb de afgelopen jaren een trouw netwerk van klanten op kunnen bouwen met Frevis. Ik wil hen bedanken voor de samenwerking en voor het vertrouwen dat ze altijd in mij hadden. Op datzelfde vertrouwen mogen ze ook rekenen nu ik in dienst treed van Aquaservice en Vessol. Graag blijf ik iedereen ontzorgen.”

Maak kennis met Aquaservice en Vessol door via onderstaande items door te klikken.

  • Aquaservice

    (Technische) watersportwinkel

    Wat u ook zoekt, waar u ook bent, Aquaservice heeft de oplossing voor uw vaartuig. »

  • Vessol

    Scheepsoplossingen voor de professional

    Totaalleverancier en technisch specialist voor de scheepvaart, industrie en visserij. »

Direct contact met Frederik? Bel 0850 - 23 95 67 of mail f.visser@aquaservice.nl.